söndag 31 januari 2010

DyksemesterSnart bär det av! På torsdag åker vi till Indonesien och dyker i två veckor. Eller rättare sagt i 12 dagar, de sista två dagarna ska vi vandra runt i regnskogen och leta efter svarta makaker (en speciell sorts apor) och spökdjur. Det ska bli så fantastiskt skönt att åka ifrån kylan ett tag! Jag kommer naturligtvis fota när jag är borta men har ingen aning on ifall det kommer att finnas tillgång till internet så eventuellt blir det 2,5 veckors tystnad här på bloggen.


När jag är hemma igen ska jag i alla fall visa massor med fina dykbilder. Lägger med några från vår förra dykresa så ni får lite försmak.Idag har vi varit och tränat med våra lydnadsinstruktörer. Vårt projekt börjar närma sig slutet vilket känns jättetråkigt för det har varit så bra att dels ha tillgång till Sara och Ylva och dels vara tvingad att träna duktigt eftersom vi har träffat dem 1 gång/vecka för att visa att det går framåt. Idag skulle vi i alla fall visa att Missy kan gå vid sidan utan att dra i kopplet och att hon kommer när vi ropar. Vi höll till på en parkeringsplats där det gick människor för att göra det lite svårare och på slutet släppte Ylva ut sin hund för att ytterligare distrahera Missy. Trots detta (och att hon frös jättemycket) var hon hur duktig som helst!

3 kommentarer:

 1. Hej kära vän! Tack för ditt värmande besök idag! Jag önskar er en härlig resa och akta er för muränorna....Puss å kram Din Anna

  SvaraRadera
 2. Spännande och kul, ser fram emot uppdateringar framöver om allt intressant som kommit framför kameran
  Kramis Karin

  SvaraRadera
 3. grymma bilder! gillar särskilt muränan. Om ni stöter på bläckisar så kan ni väl fota dem?

  /Eric

  SvaraRadera