lördag 16 januari 2010

En helt vanlig lördag

Idag har jag varit på karaten igen för första gången på en månad. Det kändes! Konditionen, var har den tagit vägen? Tekiken, som bortblåst? Märkligt att det kan försvinna så fort. Ja ja, Det var ialla fall roligt och det känns bra att vara igång igen! Nu är det bara att förbereda sig på de ständiga blåmärkena som brukar dyka upp på de mest märkliga ställen efter ett pass...

På handarbetsfronten har jag tagit tag i svärmors grytlappar igen. Tänkte att de måste bli klara till hennes födelsedag som i och för sig inte är förrän i april men det är så tråkigt att göra grytlappar så det gäller att bita ihop nu så det inte blir panik när det närmar sig.

Och så har jag tränat med min söta hund vilket jag brukar göra varje dag men idag var hon extra söt. Vi tränar fortfarande väldigt enkla trix och idag bad jag henne att dansa. Hon kom snabbt på att hon når bättre med framtassarna än med nosen så nu hoppar hon upp och försöker slå godisbiten ur handen på mig med framtassara. Inte riktigt det trix jag hade tänkt mig men som sagt väldigt gulligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar