måndag 5 april 2010

Missys kompis Cliff!

Idag var en stor dag! Missy och jag skulle åka och fika hos Cliff med familj. Det var första gången Missy skulle få komma med in, tidigare har vi bara promenerat tillsammans.

Hundarna blev jätteglada när det var dax att slippa promenera i snön och i stället få komma in i värmen. Missy som är en dam som inte är helt fin i kanten började med att sno Cliffs tuggben och Cliff, gentleman ut i klospetsarna lät henne hållas! Efter att tuggbenen var upptuggade och alla dofter utredda blev det lekdax.



Vovvarna är lika höga men Cliff har lite mer tyngd att lägga bakom så man kan väl säga att han kom i överläge när han lyckades så fast Missy men hon är en smula smidigare så oftast slank hon undan. Det är lite pinsamt att titta på bilderna från leken för jag lyckas inte hitta en enda bild där Cliff tuggar på Missy medan det finns åtskilliga bilder där det är tvärt om. Å andra sidan hade Cliff en teknik där han försökte dränka Missy med dregel från världens längsta tunga. Är inte helt säker på vilken teknik som var mest framgångsrik...





Nöjd efter dagen ligger Missy nu och sover, jag antar att detsamma gäller Cliff.

1 kommentar:

  1. Nu är Kinga rejält avis, måste få leka med Missy någon dag.
    Kram
    Karin

    SvaraRadera