måndag 8 mars 2010

Färdiga alster

Här kommer bilden på den färdiga sjalen. Igår när jag provade den tyckte jag att det var en sjal men idag när jag skulle fota den tyckte jag att den nog var en smula liten för att kallas sjal, det kanske helt enkelt blev en halsduk istället...? Ja ja, jag låter väl mottagaren avgöra det. Så här blev den i alla fall.



Idag har Missy varit alldeles tossig. När vi höll på och lagade mat hörde jag att det var något som knastrade i vardagsrummet och vad hittar jag. Jo, det hopplösa djuret har varit och snott en av mina stickor och tuggat av spetsen på den, svårt att sticka med en sticka där toppen är ersatt av ett taggit hål... Nästa gång jag tittade till hade hon nystat upp tre av mina garnnystan som nu låg i en hög på golvet och så här fortsatte det... Efter maten tänkte jag att jag får trötta ut henne genom att gå en promenad och träna lite lydnad inför lydnads-examinationen som är i början av april. Missy tänkte antagligen att det var bäst att skärpa till sig eftersom hon onekligen låg på minus så hon skötte sig med den äran. Väl hemma igen hoppade hon upp i favoritfotöljen och lade sig och sov. Det var nog bara lite uppmärksamhet och hjärngymnastik som behövdes!

1 kommentar:

  1. Men vad du är duktig Anna, jag är så imponerad och avundsjuk. Jag sög på syslöjden i plugget ju, skulle jag göra en grytlapp blev det en kalott till ett barnhuvud istället ; ) Sen blir jag impad av alla fina bilder från resan. Superhärliga foton, kanske man kan få en fotokurs av dig? Nu dyker jag inte så mycket men i alla fall. Vore jättekul att träffas med vovvarna någon dag.
    Kram Karin

    SvaraRadera