onsdag 16 juni 2010

Tre ben


Idag är det inget vidare i stugan. Missy har haltat ett par dagar och idag hade vi tid hos veterinären, en enligt Missys tycke ytterst osympatisk person. Som om det inte räckte med att han tryckte på den onda tassen. När det var klart skulle han sticka sprutor i nacken också...

Dommen lydde inflammation mellan trampdynorna antingen beroende på en tagg eller en inflamerad hårsäck. Missy struntade i vilket och egentligen jag också. Nu ska vi prova med antibiotika och om inte det hjälper så blir det en liten tassoperation. Jag håller tummarna hårt för att antibiotikan ska hjälpa.

Förutom det äventyret har jag planterat blommor idag. Nu längtar jag efte varma dagar så att blommorna växer och slår ut!

2 kommentarer:

  1. Aj, aj, ajdå, lilla Missy. Det var tråkigt att höra, hoppas det går bra att äta tabletterna och att du blir bra snabbt så du kan kuta runt i skogen igen! buff o puss från Cliff

    SvaraRadera
  2. Jamen stackars Missy, hur går det nu för sprinterbruden som älskar att springa som en galning. Gissar att det kommer bli ett riktigt race sen när tassen blir bra.
    Nospuffar
    Kinga

    SvaraRadera