söndag 27 februari 2011

Nu är även Kinga virkad

Idag har Karin, Kinga, Missy och jag varit och ringtränat igen. Tusan va bra vi kommer att vara när utställningarna drar igång ordentligt. Vi tränade att gå i ringen med rätt attityd, springa i ringen med rätt attityd och stå snyggt med rätt attityd. Det är märkligt att det faktiskt är kul att träna men det är det.

Idag hade jag med en liten present till Karin, en nyckelrings-Kinga. Jag fortsätter på konceptet att virka hundar som nyckelringar. Det är lagom projekt att sticka mellan med när jag tröttnar på att virka på min evighgetsfilt.

Så här blev resultatet.

2 kommentarer:

  1. Härligt att det går så bra med träningen. Själv kämpar vi med koppelträning. Att inte dra och att kunna gå fint vid sidan. Sen har Ozzy börjat höra så dåligt..... Han kommer inte alltid på inkallning när han är lös. Lite småtrotsig sådär! PÅ lördag ska vi på en vinteryra, ett event där de visar skotrar och annat för vinterfritiden. Mycket folk och ett bra tillfälle att ha socialträning. Han går igång när man möter folk så den träningen behövs också! Ett heltidsarbete med hundträningen! Inte konstigt att det blir lite på stickfronten!
    Modo är ju såklart laget i mitt hjärta! Tro vilket lag som är det rätta för dig? ;)

    SvaraRadera
  2. Din bild var ju snyggare än min på Kinga ; )Tack igen snälla Anna, jag har skrytit runt och visat den på jobbet idag : )
    Vi höres/Karin

    SvaraRadera