lördag 14 augusti 2010

Dåligt med inlägg men mycket har hänt

Det är mycket som har hänt sedan vi kom hem från semestern. Det mest spännande är nog att det nu är bestämt att Missy ska ha valper vid årsskiftet och dessutom är fästmannen utsedd. Det blir den stilige Il Divo, kolla gärna in vår uppfödares hemsida så kan ni beundra Missy och Il Divo Kennel Faraoland. Det ska bli hur spännande som helst men samtidigt lite jobbigt eftersom Missy kommer att få valparna hos uppfödaren så vi kommer sakna henne massor!

Vidare har vi kommit igång och tränar igen, det blev ett ganska långt uppehåll när Missy var skadad i tassen men nu är vi igång. Idag har vi både hunnit med agility där Missy var duktig, om än lite okoncentrerad ibland när hon var tvungen att springa och kolla på olika saker istället för att hoppa hindren. På eftermiddagen hann vi även med ett spårpass där jag lade ett spår på ca 100 meter med 5 vinklar och Missy skötte sig exemplariskt. Hon är verkligen jätteduktig på att spåra.

Förutom det som är på gång med Missy så håller vi på och installerar en värmepump vilket orsakar en del skador på händerna och rejält med svett. Mycket som ska fixas men det blir nog bra till slut. Plus att vi ju har klarat av första arbetsveckan efter semestern. Som sagt, mycket på gång...

Avslutar med en semesterbild från Thailand


Kajaktur med oväntat besök

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar