tisdag 1 november 2011

Missy och Divo

Äntligen dax för Missy, Helena och mig att resa ner till trakterna runt München för att träffa Missys fästman Faraoland Il Divo. Jag var nervös innan, det kändes inte roligt att checka in sin lilla hund på Arlanda och inte veta hur hon skulle ha det i lastrmmet men allt gick bra och på Münchens flygplats hämtade vi upp Missy igen. Vi hade fått instruktionen att raskt gå genom tullen och inte låtsas om att vi hade en hund på bagagevagnen men det var en smula svårt eftersom Missy tog tillfället i akt att högt besktiva hur hon hade haft det under resan.

Väl ute blev vi upphämtade av Divos husse och begav oss hem till Divo med familj. Missy och Divo fattade tycke för varann direkt (och tur var ju det när vi hade åkt ända till München) och efter lite öronslickande så hade naturen så att säga sin gång. Medan vi människor umgicks och hade det trevligt så lekte hundarna för att sedan rulla ihop sig i små högar och somna.

Nu räknar vi dagarna tills det börjar synas på Missy om hon är dräktig eller inte. Man kan göra ultraljud efter ca tre veckor, vi får väl se om vi gör det eller om vi helt enkelt bara håller tummarna för att det ska födas små söta valpar på nyårsafton.


Artig som han är kysser Divo på tass när han träffar damer, Missy ser lagom ointresserad ut


Nyförälskade...


Bus och gos


Vid "hundincheckningen" på hemvägen

2 kommentarer:

  1. Vilka fina bilder! Och talande....förstår att Missy blev förälskad, han är ju så stilig och lik henne! Ja, nu blir det spännande väntan till magen växer till sej. Vad kul att det gick vägen, grattis! Kram Anna o Cliff, som numer har en liten Nogger som kompis hemma den härveckan och det går jättebra!

    SvaraRadera
  2. Spännande, vi håller tummarna för att det kommer en massa söta puppisar till nyår. Divo ser verkligen ut att ha uppvaktat Missy ordentligt. Och så artig sen, med puss på tassen och allt ; )
    Må så gott,
    Kram
    Karin och Kinga

    SvaraRadera