lördag 17 juli 2010

Missy är frisk!

Det är så skönt att se att Missy har hämtat sig helt från allt tasstrul. Tassen är läkt och det finns ingen hälta kvar, inte ens när vi går på vår vassa grusväg. Det känns extra bra eftersom vi reser bort på onsdag och ska vara borta två veckor. Hade inte varit något vidare att åka ifrån Lilla Damen om hon inte varit frisk.

Idag har vi varit och klättrat hela dagen. Vi var på en fin klippa som låg ungefär en meter från vattnet vilket gjorde att det fläktade lite. Klättringen gick väl sådär, det märktes att vi inte klättrat på nästan ett år, dels hade jag förståss tappat styrka och teknik och dessutom gjorde det ont i fötterna. Det är stor belastning på fötterna när man klättrar och jag hade helt enkelt tappat styrka där också så jag fick kramp... Det var i alla fall kul så det blir fler klätterdagar. Missy var jätteduktig. Hon satt på sin lilla filt och höll koll på oss och alla andra som var på klippan och klättrade. Jag tror faktiskt att dagen var lika bra för henne som för oss.

Bra minnen att samla på!

2 kommentarer:

  1. Vad sköt att hon är helt återställd nu.
    Ha det så bra på er resa!

    SvaraRadera
  2. Skönt att höra, Missy! Nu får du semester från dom där 7-kampsmänniskorna som ska klättra i berg och ha sej.... Du får det säkert skönt på semestern! Och matte och husse också förstås!
    Kramar Anna

    SvaraRadera